Al 25 jaar uw IT-specialist in de gezondheidszorg

De digitalisering vindt gestaag haar weg binnen de zorgsector en er wordt steeds meer gebruik gemaakt van het eHealth dossier. Deze ontwikkelingen brengen echter randzaken met zich mee, waar u als zorginstelling liever niet over nadenkt. Zaken als mobility, opslag in de Cloud en het beveiligen van patiëntgegevens moeten in uw IT-infrastructuur worden ingeregeld en er wordt van u verwacht dat u zich toekomstgericht opstelt. Dit alles binnen een beperkt budget. Naast hardware en software oplossingen kan Infotheek u van A tot Z adviseren over networking, server en storage-oplossingen en meer.

Al sinds 1991 adviseren onze IT-zorgexperts ziekenhuizen, verzorg- en verpleeghuizen, GGZ-instellingen, behandelklinieken en andere zorginstellingen over hun complete IT-infrastructuur. Van hardware- en software tot logistieke diensten, IT-projecten en onderhoud en beheer. Onze zorgexperts gaan graag met u in gesprek over uw IT-behoefte en een advies op maat.

Waarom Infotheek

 • Al 25 jaar ervaring in de zorgsector
 • Uitgebreid team van toegewijde, gecertificeerde IT-experts speciaal voor de zorg
 • Altijd een oplossing op maat, ongeacht de grootte van uw instelling
 • Ruime kennis en ervaring met grotere en aanbestedingstrajecten

Wat onze zorgklanten over ons zeggen

 • “Infotheek is goed en betrouwbaar.”

  “Infotheek is goed en betrouwbaar.”

  Betrouwbare partner HagaZiekenhuis is al sinds 2007 klant van Infotheek. De heer Telting: “We waren toendertijd op zoek naar een betrouwbare en gedegen partner en die hebben wij gevonden in Infotheek.” Standaardisatie scheelt tijd en [...]

 • Vervangingsproject met een 10 beoordeeld

  Vervangingsproject met een 10 beoordeeld

  RIBW K/AM kwam voor een vervanging van zo’n 200 monitoren bij Infotheek terecht. De Adviseur Informatisering van de RIBW, meneer Groeneveld, kende Infotheek al vanuit eerdere ervaringen bij de vorige werkgever en wilde voor zijn [...]

 • Zo goed als nieuw, maar een stuk voordeliger

  Zo goed als nieuw, maar een stuk voordeliger

  Eerder al leverde Infotheek producten van Approved Selection bij Kibeo. En ook bij de aanschaf van mobiele devices werd gekozen voor het keurmerk. Kibeo is zelfs dusdanig tevreden met de levering dat de IT-beheerder het [...]

Herkent u de situatie?

Wij hebben de kennis en ervaring in huis om u van de beste oplossing te voorzien. We gaan graag eens met u in gesprek over wat er in uw situatie allemaal mogelijk is. Immers is geen probleem helemaal hetzelfde. Neem daarom contact met ons op via mail of telefoon en laat u adviseren door onze experts.

bel ons
mail ons

Gebruikte hardware in top staat

Naast de nieuwste hardware, verkopen wij bij Infotheek ook gebruikte hardware van de hoogste kwaliteit: Approved Selection. Dit speciale keurmerk garandeerd u dat deze machines op 18 punten zijn gecontroleerd en komt standaard met 1-3 jaar garantie. Bovendien bespaart u tot 40% op de aanschaf!

Approved Selection

Voordelig hardware huren

Behoefte aan extra capaciteit? Bijvoorbeeld tijdens een verbouwing of project? Bij Infotheek kunt u tablets, laptops, desktops, monitors en alle aanverwante apparatuur van diverse merken huren. Standaard een dag eerder en gebruiksklaar geleverd, weer opgehaald en tegen de laagste prijs van Nederland!

Flex IT Rent

Doneer uw hardware aan IT4Kids

Wij bieden bedrijven en organisaties de mogelijkheid om de opkoopwaarde van hun vervangen IT-hardware te doneren aan een goed doel. De donaties die IT4Kids binnen krijgt worden gespendeerd aan organisaties of projecten die bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen – veelal middels sportactiviteiten.

IT4Kids

Laat u adviseren door onze zorgspecialisten

Bel ons via 071 800 1441 of stuur een mail naar zorg@infotheek.com