Workstations voor zakelijk gebruik

Een workstation is een krachtige PC voor professioneel gebruik. Deze PC’s beschikken over gespecialiseerde hardware voor optimale prestaties. Infotheek biedt u een breed assortiment aan workstations voor zakelijk gebruik aan. Door onze goede contacten met diverse premium partners kunnen wij er enerzijds voor zorgen dat u de workstations bij ons zeer voordelig kunt aanschaffen. We begrijpen hoe belangrijk kostenreductie is en helpen u dan ook graag bij het besparen op uw IT-kosten. Anderzijds kunnen we u door onze jarenlange ervaring helpen bij de juiste keuze, installatie, configuratie en verdere implementatie van workstations in uw IT-omgeving. Want als u met workstations wilt werken in uw organisatie, dan moet uw IT-omgeving daar ook gereed voor zijn. Een totaaloplossing op maat behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. Bovendien leveren we diverse modellen tot 5 jaar na het stoppen van de productie door. Hierdoor verlengen wij de levenscyclus van uw IT-park als u gestandaardiseerd bent op deze modellen.

Diverse workstations

Bij Infotheek hebben we de beschikking over diverse workstations van verschillende merken en bieden we een grote verscheidenheid aan modellen en types aan. U heeft de keuze uit diverse workstations van verschillende merken zoals HP, Dell, Lenovo en Apple. Extra werkgeheugen, snellere grafische kaart of een compleet Adobe softwarepakket; uw workstations zijn volledig naar wens te configureren. Wij helpen u graag verder!

Approved Selection en workstations huren

Vindt u onze workstations voor zakelijk gebruik toch nog niet voordelig genoeg? Dan kunt u bij ons tevens kiezen voor een refurbished model van Approved Selection waardoor u nog meer kunt besparen op uw IT-kosten. Approved Selection is reeds gebruikte hardware die voldoet aan hoge kwaliteitseisen. De workstations worden door onze experts volledig schoongemaakt, getest en alle data wordt gecertificeerd verwijderd met speciale software. Daarom verschillen de Approved Selection workstations zichtbaar en onzichtbaar nauwelijks van gloednieuwe workstations. Hierdoor kunt u tot maar liefst 50% besparen!

Hiernaast kunt u er tevens voor kiezen om workstations voor zakelijk gebruik te huren via Infotheek rent. Heeft u een beurs, evenement of presentatie waarbij het nodig is om tijdelijk extra ICT-capaciteit te hebben? Dan is huren voordeliger. Met één telefoontje naar Infotheek heeft u de volgende dag nog de apparatuur in huis die u nodig heeft. Zolang u wilt. En met de laagste prijsgarantie!

Ga naar de shop