Servers voor zakelijk gebruik

Een server is het kloppende hart van uw IT-park. Vele clientcomputers zijn afhankelijk van de server. Het vervangen ervan kan een lastige operatie zijn. Gelukkig hebben wij bij Infotheek altijd een passende oplossing. Naast de allernieuwste producten onderscheidt Infotheek zich in het aanbod van servers van vorig jaar en de jaren daarvoor. Wij kunnen u oudere generaties aanbieden, van de 9e generatie terug tot en met de 5e. Deze modellen zijn zowel nieuw als refurbished verkrijgbaar. Zo hoeft u bij het aanschaffen van een nieuwe server niet meteen opnieuw te standaardiseren. U koopt u wat u écht nodig heeft. Zo bespaart u eenvoudig 10% tot 25% met behoud dezelfde kwaliteit.

Bespaar tot 50% met Approved Selection

Kies voor een refurbished model en bespaar op uw IT-kosten. U bespaart eenvoudig met Approved Selection. Dit is speciaal geselecteerde, gebruikte hardware die voldoet aan hoge kwaliteitseisen. De hardware wordt gecheckt op 18 punten door een team van refurbishing experts. De apparatuur wordt volledig schoongemaakt en getest en alle data is gecertificeerd verwijderd met speciale software. De apparatuur heeft weinig cosmetische schade waardoor de apparatuur bijna geen zichtbaar verschil heeft met nieuw verpakte hardware. Daarnaast bespaart u maar liefst tot 50 procent met Approved Selection hardware en krijgt u standaard 1 jaar garantie. Deze kort gebruikte hardware heeft standaard 1 jaar garantie (uit te breiden tot 5 jaar garantie).

Netwerkaccessoires

Switches, routers en patch-kabels van o.a. Cisco maar ook accessoires zoals geheugen en kabels leveren wij direct uit voorraad mee.

Ga naar de shop