Personal computers voor zakelijk gebruik

De personal computer is de meest gebruikte variant als het aankomt op werkplekautomatisering. Binnen het segment desktop computers heeft u de keuze uit Small Form Factor (SFF), Micro Tower (MT) en Ultra Slim Desktops (USDT). Bij Infotheek kunt u terecht voor diverse personal computers voor zakelijk gebruik. Door onze goede contacten met diverse premium partners kunnen wij er enerzijds voor zorgen dat u personal computers bij ons zeer voordelig kunt aanschaffen. We begrijpen hoe belangrijk kostenreductie is en helpen u dan ook graag bij het besparen op uw IT-kosten. Anderzijds kunnen we u door onze jarenlange ervaring helpen bij de juiste keuze, installatie, configuratie en verdere implementatie van personal computers in uw IT-omgeving. Want als u met desktop computers wilt werken in uw organisatie, dan moet uw IT-omgeving daar ook gereed voor zijn. Een totaaloplossing op maat behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. Bovendien leveren we diverse personal computers tot 5 jaar na het stoppen van de productie door. Hierdoor verlengen wij de levenscyclus van uw IT-park als u gestandaardiseerd bent op deze modellen.

Diverse personal computers

Heeft u behoefte aan de snelste en modernste PC’s die er op de markt bestaan? Of bent u juist op zoek naar een voordelige, praktische personal computer voor zakelijk gebruik? Bij Infotheek beschikken we over al deze producten om dit te realiseren! Wij hebben de beschikking over diverse personal computers van verschillende merken en we bieden een grote verscheidenheid aan modellen en types aan. Zo bestaat ons assortiment onder andere uit personal computers van onze premium partners Apple, Dell, HP, Toshiba, Lenovo, Acer en nog veel meer.

Approved Selection en personal computers huren

Vindt u onze personal computers voor zakelijk gebruik toch nog niet voordelig genoeg? Dan kunt u bij ons tevens kiezen voor een refurbished model van Approved Selection waardoor u nog meer kunt besparen op uw IT-kosten. Approved Selection is reeds gebruikte hardware die voldoet aan hoge kwaliteitseisen. De personal computers worden door onze experts volledig schoongemaakt, getest en alle data wordt gecertificeerd verwijderd met speciale software. Daarom verschillen de Approved Selection PC’s zichtbaar en onzichtbaar nauwelijks van gloednieuwe PC’s. Hierdoor kunt u tot maar liefst 50% besparen!

Hiernaast kunt u er tevens voor kiezen om PC’s voor uw organisatie te huren via Infotheek rent. Heeft u een beurs, evenement of presentatie waarbij het nodig is om tijdelijk extra ICT-capaciteit te hebben? Dan is huren voordeliger. Met één telefoontje naar Infotheek heeft u de volgende dag nog de apparatuur in huis die u nodig heeft. Zolang u wilt. En met de laagste prijsgarantie!

Ga naar de shop