Opslag voor zakelijk gebruik

Opslag is er in vele soorten en maten. Bij Infotheek leveren wij een grote hoeveelheid opslagmogelijkheden, voor zowel bij uw werkplek als in uw netwerk. U heeft de keuze uit diverse optische schrijfstations, USB-flash geheugen, interne- en externe harde schijven, SSD’s en NAS-oplossingen. Voor informatie kunt u altijd bij een van onze experts terecht.

Voordelig prestaties verbeteren

Vaak is het mogelijk om met de aanschaf van nieuwe opslag de prestaties van uw computer te verbeteren. Nieuwe ontwikkelingen in opslag maken het mogelijk om met hoge snelheid data te schrijven en te lezen. Dit kan bijvoorbeeld met behulp van een Solid State Disk (SSD). Deze bestaat uit geheugenchips in plaats van draaiende, magnetische schrijven. Hierdoor is de schijf niet aan slijtage onderhevig en kan hij tot 500 MB per seconde schrijven. Hij is wel iets duurder in aanschaf dan zijn oudere broer, maar verbruikt minder stroom en heeft een langere levensduur.

Ook is Network Attached Storage (NAS) een mogelijkheid om de werkplekken niet te vervuilen met onnodig veel bestanden. Een NAS kan direct op de switch of router in het centrale netwerk worden aangesloten. Deze is dan voor het gehele netwerk, of vastgestelde gebruikers toegankelijk. Een van de voordelen is dat eventuele opslag op de server wordt ontzien en de schijf benaderbaar is ongeacht de status van de server.

Bespaar tot 50% met Approved Selection

U kunt kiezen voor een groot aanbod aan nieuwe opslag, maar bij Infotheek leveren we ook een grote hoeveelheid gebruikte producten. Alle data is met speciale software verwijderd, zodat ze volledig leeg en schoon worden geleverd. Ook deze refurbished hardware wordt aangeboden voorzien van hetApproved Selection keurmerk. Zo kunt u zeer voordelig uw huidige al dan niet defecte opslag vervangen.

Ga naar de shop