Opslag voor zakelijk gebruik

Opslag is er in vele soorten en maten. Bij Infotheek leveren wij een grote hoeveelheid opslagmogelijkheden, voor zowel bij uw werkplek als in uw netwerk. U heeft de keuze uit diverse optische schrijfstations, USB-flash geheugen, interne- en externe harde schijven, SSD’s en NAS-oplossingen. Ook kunt u zich laten informeren over opslag in de cloud en de diverse oplossingen van Infotheek bekijken Voor informatie kunt u altijd bij een van onze experts terecht. Door onze goede contacten met diverse premium partners kunnen wij er enerzijds voor zorgen dat u opslagproducten bij ons zeer voordelig kunt kopen. We begrijpen hoe belangrijk kostenreductie is en helpen u dan ook graag bij het besparen op uw IT-kosten. Anderzijds kunnen we u door onze jarenlange ervaring helpen bij de juiste keuze, installatie, configuratie en verdere implementatie van de opslagproducten in uw IT-omgeving. Een totaaloplossing op maat behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden! Bovendien leveren we diverse modellen tot 5 jaar na het stoppen van de productie door. Hierdoor verlengen wij de levenscyclus van uw IT-park als u gestandaardiseerd bent op deze modellen.

Diverse opslagproducten kopen

Vaak is het mogelijk om met de aanschaf van nieuwe opslag de prestaties van uw computer te verbeteren. Nieuwe ontwikkelingen in opslag maken het mogelijk om met hoge snelheid data te schrijven en te lezen. Dit kan bijvoorbeeld met behulp van een Solid State Disk (SSD). Deze bestaat uit geheugenchips in plaats van draaiende, magnetische schrijven. Hierdoor is de schijf niet aan slijtage onderhevig en kan hij tot 500 MB per seconde schrijven. Hij is wel iets duurder in aanschaf dan zijn oudere broer, maar verbruikt minder stroom en heeft een langere levensduur.

Ook is Network Attached Storage (NAS) een mogelijkheid om de werkplekken niet te vervuilen met onnodig veel bestanden. Een NAS kan direct op de switch of router in het centrale netwerk worden aangesloten. Deze is dan voor het gehele netwerk, of vastgestelde gebruikers toegankelijk. Een van de voordelen is dat eventuele opslag op de server wordt ontzien en de schijf benaderbaar is ongeacht de status van de server. Bekijk de webshop van Infotheek om de verschillende opslagproducten te bekijken.

Approved Selection en opslagcapaciteit huren

Vindt u onze opslagproducten toch nog niet voordelig genoeg? Dan kunt u bij ons tevens kiezen uit de beste refurbished modellen van Approved Selection waardoor u nog meer kunt besparen op uw IT-kosten. Approved Selection is reeds gebruikte hardware die voldoet aan hoge kwaliteitseisen. De producten worden door onze experts volledig schoongemaakt, getest en alle data wordt gecertificeerd verwijderd met speciale software. Daarom verschillen de refurbished Approved Selection opslagproducten zichtbaar en onzichtbaar nauwelijks van gloednieuwe. Hierdoor kunt u flink besparen op uw opslagproducten!

Hiernaast kunt u er tevens voor kiezen om opslagproducten voor uw organisatie te huren via Infotheek rent. Heeft u een beurs, evenement of presentatie waarbij het nodig is om tijdelijk extra ICT-capaciteit te hebben? Dan is huren voordeliger. Met één telefoontje naar Infotheek heeft u de volgende dag nog de apparatuur in huis die u nodig heeft. Zolang u wilt. En met de laagste prijsgarantie!

Ga naar de shop