Services en garanties

De meest voorkomende garantievorm is fabrieksgarantie. U heeft minimaal 1 jaar fabrieksgarantie op nieuwe producten. Bij deze garantievorm kunt u in geval van een defect direct contact opnemen met de fabrikant van het betreffende product. Ook indien u een aanvullend carepack heeft aangeschaft waarmee de standaard garantie op de hardware wordt uitgebreid, kunt u direct contact opnemen met de fabrikant. Houdt u daarbij het carepack identificatienummer bij de hand.

Op ons Approved Selection assortiment, gebruikte apparatuur, en onderdelen is Infotheek garantie van toepassing. De garantievorm en garantieduur staat vermeld op uw aankoopfactuur. Als er met uw bedrijf aanvullende serviceovereenkomsten zijn vastgelegd kan de wijze waarop wij uw aanvraag behandelen verschillen van de standaard garantievormen. Voor een serviceverzoek neemt u op de afgesproken wijze contact met ons op.

Reparatie- of retouraanvraag

U heeft een product of zending ontvangen met schade

U dient bij ontvangst zelf de goederen te controleren op schade en/of compleetheid. Mocht u bij ontvangst constateren dat de zending niet correct is afgeleverd, dan bent u verplicht een aantekening hiervan te maken op de afleverbon van de chauffeur. In geval van schade dient u de zending te weigeren en ons daarvan direct op de hoogte te stellen. Een schade aan of een vermissing van een product of zending dient binnen 2 werkdagen na aflevering bij ons te worden gemeld. Binnen deze termijn proberen wij u een adequate oplossing aan te bieden.

Verlopen garantie

Ook in geval dat uw garantie is verlopen zijn er nog verschillende oplossingen mogelijk. U kunt het product in veel gevallen alsnog door de fabrikant laten repareren. U neemt contact op met de fabrikant waarna u een offerte ontvangt voor de kosten van de reparatie.

 

Download hieronder Teamviewer Infotheek

download (2)

Algemene of technische vragen?

Indien u vragen heeft waarbij het antwoord niet direct op onze website is terug te vinden kunt u altijd contact met onze klantenservice opnemen door te bellen naar: 071 800 1500

Andere op- of aanmerkingen kunt u per e-mail aan ons laten weten. Met uw feedback kunnen wij u en onze klanten nog beter van dienst zijn:

klantenservice@infotheek.com